EHBO-materialen

Heeft u in uw werkomgeving nog geen EHBO-trommel en wilt u goed voorbereid zijn? Dan bent u bij Uro-flame aan het juiste adres. Een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van EHBO-trommels en materialen. Zoals pleisters en watten maar ook producten die gerelateerd zijn aan hygiëne en infectiepreventie.

In sommige branches vinden er heel veel ongelukken plaats terwijl in de andere branche helemaal geen ongelukken plaatsvinden. Iedere branche heeft een eigen wens. Wij hebben voor iedere wens een verbandtrommel in ons assortiment. Ook bieden wij de Salvequick pleisterdispenser aan. Dit zorgt voor een goede hygiëne.

De EHBO-trommels zijn er in verschillende soorten en maten. Onze EHBO-trommels bevatten alleen kwaliteitsproducten en zijn voorzien van duidelijke instructies. Verder zijn onze trommels altijd gebruiksvriendelijk voor zowel ervaren als onervaren hulpverleners.
Voor meer informatie over welke verbandtrommel(s) in uw geval het beste zijn kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens:
Tel: 0412-610424
Mail: info@uro-flame.eu