De producent & groothandel in brandbeveiliging, blusmiddelen en toebehoren voor de vakhandel.

Bekijk producten
Heeft u interesse in één van onze producten? 
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van een juist product.

Brandbeveiliging

Wanneer er brand uitbreekt zijn brandblussers, brandhaspels en haspelwagens essentieel in het voorkomen van een snelle vuurverspreiding Uro-Flame bied een compleet pakket aan veiligheidsproducten.


Opleidingen

Uro-Flame levert een uitgebreid pakket aan artikelen voor BHV, EHBO, REOB, en AED. Alles wat u nodig heeft voor uw opleidingen en cursus activiteiten.
Eigen productie

Door onze eigen assemblage afdeling zijn alle brandslanghaspels en haspelwagens direct leverbaar. Voor een haspel op maat kunt u contact met ons opnemen.
Klantenservice

Voor deskundig advies bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Om de (brand)veiligheid van uw bedrijf of woning te kunnen garanderen kunt u contact met ons opnemen voor advies. Bel ons: 0412-610601

Nieuws

URO-FLAME, producent & groothandel in brandbeveiliging, 28-9-2021
Van staal tot rubber voor onze eigen productie en de computerchips in AED-apparaten. Zelfs EHBO artikel hebben een langere levertijd. Wereldwijd is er zo’n enorm tekort ontstaan aan grondstoffen – doordat tijdens de coronapandemie nauwelijks voorraden zijn aangelegd.

De kosten voor het verzenden van goederen liggen momenteel op een zeer hoog niveau. Door dat nieuwe capaciteit en olie slechts langzaam in gebruik wordt genomen, bereiken de vrachttarieven dit jaar naar verwachting nieuwe hoogtepunten.

Gelukkig lukt het onze inkopers nog iedere keer weer om de juiste onderdelen overal vandaan te halen en de prijzen acceptabel te houden. Wij kopen al onze onderdelen in Nederland, Duitsland en Italië. Daardoor draait onze productie nog op volle toeren.

– Helaas ontkomen wij er ook niet aan en zullen wij per 1 oktober de prijzen op een gedeelte van ons assortiment moeten herzien.

Uro-Flame biedt: Levering uit eigen voorraad, distributie en warehouse in eigen beheer, custom made producten (aangepast aan de wensen van de klant), dienst na verkoop, `Private Label’ producten, ondersteuning bij promoties en acties, certificering van een dealerschap.
Twee van onze unieke designs zijn de duo haspelwagen en de combinatie brandslanghaspel met haspelkast.

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.
📞 0412-612830 of 📧 info@uro-flame.eu
Lees verder...
Week van de Teek 19 t/m 23 april. 12-4-2021
Van 19 tot en met 23 april is het de Week van de Teek. Het is de Week van de Teek! Weet jij wat je moet doen bij een tekenbeet? Wij leggen aan je uit! Verwijder de teek zo snel mogelijk:
- Gebruik een tekenpincet
- Ontsmet de plek van de beet
- Noteer de datum en beetplek
- Let 3 maanden na de beet op klachten

Meer informatie? Kijk op rivm.nl/tekenbeet.
De Tekenpincet (doos a. 100stuks) kunt u bij ons bestellen met artikelnummer: 71900007145

Lees verder...
Uro-Flame advertentie in het Architectenpunt jaarboek 2021 5-2-2021
Onze advertentie staat nu in het architectenpunt jaarboek 2021.
Een mooie advertentie waar duidelijk in beschreven staat wie we zijn en waar we voor staan.
Lees verder...

Informatie partners van Uro-Flame: